Skriv ut

Rullstolshandskar – Mesh Back

340 kr  exkl moms

Mesh Back-rullstolshandsken är i ett slitstarkt material och är det den perfekta handsken för ett aktivt utomhusliv. Nätet gör att dina händer andas och det slitstarka materialet torkar snabbt när du är ute i våta förhållanden. Mesh Back -rullstolshandskarna är helt tvättbara vid låga temperaturer och finns i sex olika storlekar från XS till XXL. Latexfri.

Skydd med full rörelseomfång

Läderhandflatorna med skumvaddering skyddar dina händer från blåsor, förhårdnader och andra skador från daglig rullstolsanvändning. Handskarna är 50% läder, 40% bomull och 10% skum. Halvfingerdesignen ger dina fingrar ett komplett rörelseomfång.

Andningsbart tyg

All-purpose vadderade mesh rullstolshandskar har nätstöd. Det andningsbara materialet håller händerna svala och låter fukt komma ut. De är bra att bära under varma förhållanden och under sommarmånaderna.

Bekväm passform

Rullstolshandskarna är bekväma. De är lätta att sätta på med de justerbara kardborreförslutningarna vid handleden. Rengöring är enkel, bara maskintvätt och radtorka. Dessa universalhandskar erbjuder handskydd för personer med funktionshinder, seniorer och andra rullstolsanvändare.

Artikelnr: 560 Kategori:

Artikelnr: 560 Kategori:
Ett urval av våra hjälpmedelsleverantörer
hjälpmedel leverantörer